Over ons

Wij zijn Administratiekantoor TAAK van Zuiden Buitenpost

TAAK van Zuiden is een administratiekantoor dat zich richt op alle ondernemingen in het MKB. Naast ondernemers zijn particulieren van harte welkom voor bijvoorbeeld het laten invullen van de aangiftes inkomstenbelasting. Taak van Zuiden bedient haar klanten in heel Noordoost-Friesland vanuit haar kantoor in Buitenpost

Snel en flexibel

Door de omvang van ons bedrijf kunnen we de lijnen kort houden en de communicatielijnen duidelijk houden. Daardoor zijn we snel en flexibel inzetbaar.

Totaalpakket

Administratiekantoor Taak van Zuiden biedt een totaalpakket. Wij kunnen voor de klant alle soorten financiële werkzaamheden uitvoeren. Van het voeren van de financiële administratie en de loonadministratie tot het opstellen van de jaarrekening en de aangiftes voor de fiscus.

Interim

Ook is het mogelijk ons administratiekantoor in te huren voor interim werkzaamheden op administratief gebied.

Geschiedenis

Oene Koop Teitsma uit Buitenpost is sinds mei 2006 actief als zelfstanding ondernemer met een eigen administratie en advieskantoor. De onderneming TAAK van Zuiden vindt zijn oorsprong per 1 januari 2009 door een fusie van de administratiekantoren TAAK Buitenpost en Van Zuiden administraties in Buitenpost. Vanaf 1 januari 2020 is Oene Koop Teitsma volledig eigenaar van de onderneming.