Administratiekantoor TAAK van Zuiden in Buitenpost

Wanneer moet ik een loon- of salarisadministratie voeren?

Als u personeel in dienst hebt, bent u verplicht een loonadministratie bij te houden. Dat gebeurt als een onderneming groeit en men personeel in dienst neemt, of wanneer men vanaf het begin personeel op de loonlijst heeft staan. Een ZZP-er (zelfstandige zonder personeel) hoeft dus geen loonadministratie bij te houden, maar moet wel een administratie voeren. Administratiekantoor TAAK van Zuiden legt u graag het verschil uit.

Administratiekantoor TAAK van Zuiden te Buitenpost verzorgt de administratie van de lonen van medewerkers voor verschillende ondernemers in het midden- en klein bedrijf in Noordoost Friesland.

Specifieke kennis van regelingen voor werkgevers en werknemers

Administratiekantoor TAAK van Zuiden heeft specifieke kennis op het gebied van loonadministraties. Wij zorgen ervoor dat onze kennis over de uit te voeren regelingen altijd up to date is. Deze regelingen worden door de Belastingdienst en de bedrijfsverenigingen opgelegd. Daarmee voorkomt u boetes of naheffingen.

Wij ontnemen u voor een scherpe prijs de zorgen van een salarisadministratie. Zoekt u iemand voor uw salarisadministratie? Neem dan vooral contact op met TAAK van Zuiden te Buitenpost.